Uradi sam Eksperimenti, trikovi i naučni saveti!
Evropa u malom Nauka sa drugih meridijana!
Video avantura Najbolji naučni video serijali, video priče i prezentacije koje se gledaju bez pauziranja!
Pričajmo o Naučne teme na sasvim nov način!
Naučno igralište Naučno. Zabavno. Otvoreno non-stop!
Sa naukom na ti Pitali smo kul naučnike neka zanimljiva pitanja, stavili pred njih neobične izazove!
PRIKAŽI VIŠE

Udobno se smesti i kreni u istraživanje ovogodišnjeg Festivala nauke, prvog koji u potpunosti realizujemo u virtuelnom okruženju!

Pred tobom je nekoliko različitih programskih celina sa zanimljivim sadržajima, eksperimentima, video serijalima, naučnim izazovima, intervjuima i interaktivnim igricama. Odaberi celinu koja ti odgovara i istraži šta ti ona nudi. U svakom trenutku možeš da Klikneš na nauku, u samom vrhu ekrana i vratiš na početak, odabereš sledeću celinu i upustiš se u novu avanturu. Više od stotinu različitih naučnih sadržaja čeka na tebe!

Festival nauke održava se ove godine po četrnaesti put, ali je ovo prvi put da je sadržaj festivala u celosti dostupan onlajn. I to potpuno besplatno!

Od početka se vodimo idejom da popularišemo nauku i približimo je najširem auditorijumu, kao i da damo sopstveni doprinos promociji nauke i tehnologije i ukažemo na značaj koje one imaju u savremenom društvu. Brojne naučne izložbe, predavanja, interaktivne prezentacije, ugledni saradnici i predavači, oduševljena publika i više od 500.000 posetilaca od 2007. godine do danas su najbolji dokaz da smo u ovome uspeli, a sve veće interesovanje za programe koje organizujemo potvrda da u tome uspešno istrajavamo. S obzirom na to da ove godine posetioce nećemo primati na Beogradskom sajmu, usled pandemije koja je zahvatila svet, odlučili smo se da učinimo naš sadržaj dostupan svima i dovedemo nauku u tvoj dom, gde god da se nalaziš.

Na tebi je samo jedno - klikni na nauku!