Školske posete

Više od polovine publike Festivala nauke čine školske posete zbog čega je program festivala namenjen upravo dopuni školskog programa.

Festival nauke je prošle godine na Beogradskom sajmu posetilo više od 30.000 ljudi, dve trećine posetilaca je bila školska publika iz cele Srbije kao i osnovne i srednje škole iz regiona. Više od 650 naučnih demonstratora iz 50 naučno-obrazovnih institucija potrudili su se da predstave nauku na zanimljiv, inspirativan i poučan način sadržajem koji je bio podeljen u nekoliko programskih celina: interaktivne postavke, Naučno-fantastična bina, Ekspertinejdžeri, radionice i izložbe. 

S obirom na to da je za nama već 17 godina iskustva u promociji kulture i nauke i da imamo veliko iskustvo u animiranju mladih, festivalski program je iz godine u godinu sve bolji i prilagođeniji ovoj ciljnoj grupi. Iz ovog razloga posetu Festivalu nauke možete iskoristiti kao dopunu programu na kom trenutno radite, kao mesto na kojem se eksperimenti iz udžbenika izvode uživo i gde se učenicima pruža prilika da u njima i sami učestvuju.

INFORMACIJE

Molimo Vas da nam se obratite ukoliko želite da organizujete grupnu posetu, jer u tom slučaju možete nabaviti ulaznice po povlašćenoj ceni i blagovremeno zakazati termin Vaše posete.

Vašu posetu možete telefonski zakazati svakog radnog dana u periodu od 08:00 do 17:00  na dole navedene telefone ili putem elektronske pošte.

CENA ULAZNICE: Cena grupne đačke ulaznice je 450,00 dinara po učeniku.
Jedna ulaznica važi za jedan festivalski dan.

Kontakt: Romana Džepina i Milica Novak

E-mail: posete@festivalnauke.org

T: +381 11 24 05 388
M: +381 64 0166 917